Categories

Cum se plateste

PLATA PRODUSELOR

Plata Produselor comandate se efectueaza in avans pentru precomenzi, plata pe loc online pentru produsele disponibile in stoc si plata prin transfer bancar. Florarie Online Marlene isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata Produselor in avans. Plata in avans se poate realiza online prin card, ordin de plata, internet banking, depunere numerar la ghiseu direct in contul bancar al societatii; dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail contact@florarie-online-marlene.ro
Modalitatea de plata este specificata in Comanda.

 

 

1) Plata cu numerar la sediul societatii. Presupune achitarea contravalorii produselor cu numerar in momentul ridicarii acestora de la sediul societatii noastre.
2) Transfer bancar.

ATENTIE , pentru platile prin transfer bancar este OBLIGATORIU adaugarea in comentariul transferului NUMARUL de comanda pe care il achitati.a) Internet banking. Prin intermediul bancii dvs., daca in prealabil ati aderat la un astfel de produs. Atentie! Anumite banci pot percepe un comision pentru efectuarea acestei tranzactii.b) Ordin de plata. Se poate realiza prin completarea unui document (ordin de plata) in unitatea bancara unde aveti contul deschis. Atentie! Anumite banci pot percepe un comision pentru efectuarea acestui Ordin de plata.c) Depunere de numerar in contul bancar al societatii noastre. Se poate realiza la ghiseul oricarei agentii Banca PROCREDIT prin completarea unui formular de depunere numerar ( Vezi anexa mai jos pentru date bancare ). Se poate percepe un comision si in acest caz.
3) Plata ONLINE cu cardul. Cardurile pe care le acceptam la plata pot fi: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime pentru modalitatile de plata de la 4, va trebui sa furnizati:In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: Numele posesorului de card, Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii), Data expirarii cardului, Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura). Toate tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

 

Important: 

S.G.M. Prodcom S.R.L.
Sediu: Bucuresti, sector 4
Nr. Registrul Comertului: J40/19673/1993
Cod fiscal: RO4502654
Cod IBAN: 
RO55BREL0002001704510100
Banca: LIBRA INTERNET BANK - BERCENI
Sucursala: Berceni

Florarie Online Marlene isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, schimba, dezactiva sau a sterge o modalitate de plata cu sau fara anuntarea utilizatorilor in mod direct sau prin Email.

Toate drepturile rezervate pentru Florarie Online Marlene (C) 2012
Design by Laurentiu D.